fbpx

Στην αγορά για 5άρι ο Ολυμπιακός – Η επιλογή Μπλακ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον Μουσταφά Φαλ

Στον Ολυμπιακό υπάρχει δυνατός «πονοκέφαλος» καθώς οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον και ειδικά στην θέση του σέντερ.

Μετά και τη διάγνωση πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει υποστεί κάταγμα και θα μείνει μέχρι δύο μήνες εκτός, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βγει στην αγορά για 5άρι.

Αυτό καθώς στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς σέντερ, παρότι ο Φίλιπ Πετρούσεφ έκανε καταπληκτική εμφάνιση και σκόρπισε χαμόγελα στους ερυθρόλευκους. Ο Σέρβος δεν είναι κλασικό «5άρι» και κυρίως ο Ολυμπιακός δεν έχει μπακ απ κάποιον που να αποτελεί «σκιάχτρο», όπως οι Μιλουτίνοφ και Φαλ. Ο Σίκμα δεν έχει το ίδιο κορμί και δεν αποτελεί φόβητρο, ενώ ο Πίτερς είναι καθαρό «4άρι».

Επομένως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του, «χτενίζουν» την αγορά ώστε να βρουν έναν παίκτη που θα είναι έτοιμος να βουτήξει στα βαθιά και να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα του Έλληνα τεχνικού.

Ωστόσο, ο παίκτης που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια των Μιλουτίνοφ και Φαλ, θα έχει περιορισμένο συμβόλαιο (2 μήνες), καθώς με το που επιστρέψουν οι βασικοί σέντερ του Ολυμπιακού δεν θα υπολογίζεται.

Μια περίπτωση που μπορεί να κοιτάξει άμεσα η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, είναι ο Τάρικ Μπλακ, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα και τον τρόπο που λειτουργεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως αναφέρεται και στην τελευταία εκπομπή «Double Team Podcast».

Όπως και να έχει, η περίπτωση απόκτησης ψηλού θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο στον Ολυμπιακό, μιας και την Πέμπτη ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να παίξει με την Ρεάλ. Και αν παίξει χωρίς καθαρό 5άρι θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ