fbpx

Ευχαρίστησε τον κόσμο της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πέταξε «καρφιά» για την διαιτησία (pic)

Ευχαρίστησε τον κόσμο της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πέταξε «καρφιά» για την διαιτησία (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση στα social media, θέλησε να ευχαριστήσει τους 18.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (22/1).

Η πράσινη ΚΑΕ, τόνισε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας αλλά και πως δεν έγινε το παραμικρό περιστατικό παρά τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 18.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για ακόμη ένα ματς γέμισαν το γήπεδο, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα και δεν απάντησαν στις προκλήσεις που δέχθηκαν.

Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, όπως και η ομάδα μας, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι υπέπεσαν σε κραυγαλέα λάθη εις βάρος μας. Και αν με καλή πίστη μπορούμε να δεχθούμε πως κάποια οφείλονται στο χαμηλό επίπεδο της απόδοσης των συγκεκριμένων διαιτητών, είτε και σε ανθρώπινα λάθη, δεν είναι δυνατόν να μη σταθούμε σε οφθαλμοφανέστατες φάσεις, οι οποίες ΔΥΣΤΥΧΩΣ δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ