fbpx

Ντουράντ: «Δεν με συζητούν για GOAT, επειδή πήγα στους Γουόριορς»

Ο Ντουράντ με τη φανέλα των Σανς

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ για το ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν στη συζήτηση για τον GOAT στο ΝΒΑ (Greatest of All Time – Καλύτερος παίκτης όλων των εποχών).

O φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, σε συνέντευξή του στη «The Republic», είπε ότι η θητεία του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι αυτή που τον έχει βγάλει εκτός λίστας για τον GOAT.

«Επειδή πήγα στους Γουόριορς. Γιατί να μην μπω σε αυτή την κουβέντα; Αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να κάνεις. Γιατί όχι; Τι δεν έχω πετύχει;», είπε ο 35χρονος άσος.

O Ντουράντ πήγε το καλοκαίρι του 2016 στους Γουόριορς, κατακτώντας δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (2017, 2018), ενώ στις δύο αυτές σεζόν πήρε και το βραβείο του MVP στους τελικούς

Πέρα από τη θητεία του στο Γκόλντεν Στέιτ έχει ακόμα ένα βραβείο MVP της κανονικής περιόδου, 4 βραβεία πρώτου σκόρερ του NBA, τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και ένα χρυσό σε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Team USA, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέχει τη 12η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του NBA.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ