fbpx

Basket League: Με δύο ντέρμπι το σημερινό πρόγραμμα

BASKET LEAGUE

Ξεκίνημα σήμερα για τη 15η αγωνιστική στη Basket League με δύο μεγάλα ντέρμπι να αναμένονται σε Λιόσια και Πάτρα.

Στις 17:15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη σε μια μάχη για την 5η θέση αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις μια νίκη (7-7 Άρης, 6-8 ΑΕΚ).

Η Ένωση θέλει τη νίκη για να σπάσει το ρόδι το 2024 αφού σε δύο ματς έχει ισάριθμες ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης έρχεται με ανεβασμένη ταχύτητα μετά την επική νίκη κόντρα στην Μπουντούτσνοστ για το Eurocup την περασμένη Τετάρτη.

Να σημειωθεί πως πριν το πρώτο τζάμπολ θα κατατεθούν στεφάνια προς τιμήν τον Γιάννη Ιωαννίδη, έναν προπονητή που έκανε μεγάλο έργο και στις δύο ομάδες.

Και αν στα Λιόσια έχουμε ντέρμπι για την 5η θέση, τρεις ώρες αργότερα στην Πάτρα υπάρχει το ντέρμπι για την τρίτη θέση της Basket League.

Ο Προμηθέας (9-5) υποδέχεται το Περιστέρι (8-6). Οι Πατρινοί θέλουν νίκη με πάνω από 5 πόντους για να έχουν τους αντιπάλους τους στην ισοβαθμία ενώ παράλληλα θα ανεβάσουν κι άλλο τη ψυχολογία τους για το ματς «φωτιά» με την ΑΕΚ στο BCL.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξέρει πως το ματς είναι κομβικότατο για τη συνέχεια στην Βasket League ενώ παράλληλα θα αποδείξουν ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι αφού έχουν 3 νίκες στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει το 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ