fbpx

Οι χαμηλότερες επιθετικές επιδόσεις της Basket League

Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Το μπάσκετ είναι ένα αθλημά με υψηλό σκορ, αλλά παρακάτω θα εξετάσουμε περιπτώσεις όπου το σκορ ήταν σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο.

Σε αυτό το κείμενο θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις οπού οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας μπάσκετ, δεν ήταν σε καλή ημερά όσον αφορά την επίθεση. Αφορμή για αυτό το κείμενο αποτελέι η συντριβή του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι με 71-35.

Ξεκινάμε με το σεζόν 1995-96, στην οποία έχουμε δύο ιστορικά χαμηλά σκορ. Και στα δύο παιχνίδια πρωταγωνιστής είναι ο Ολυμπιακός, διότι οι αντίπαλοι του σε δύο παιχνίδια σκόραραν συνολικά 76 πόντους (από 38 σε κάθε ματς). Πρώτο ματς το ιστορικό 73-38 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ματς το οποίο είναι από τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος. Στην επόμενη περιπτώση, πάλι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ηρακλή τον οποίο και κέρδισε με 72-38.

Την σεζόν 1997-98, είχαμε έναν αγώνα, όπου και οι δύο ομάδες… τα έσπασαν, σκοράροντας συνολικά 86 πόντους. Μιλάμε για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 47-39, μία ανάμετρηση η οποία σίγουρα δεν θα ευχαρίστησε καμία από τις δύο ομάδες. Η σεζόν 2013-14 μας προσέφερε δύο ματς με ιστορικά χαμηλό σκορ. Η πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή μεταξύ Πανιωνιού και Κηφισιάς, η οποία έληξε με σκορ 64-39 υπέρ του Πανιώνιου. Το άλλο παινχίδι αυτής της σεζόν, είναι ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανελευσινιακού, οποίος έληξε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 74-35. Τέλος, φτάνουμε στη σεζόν 2015-16 και το Ολυμπιακός-Λαύριο, παιχνίδι που είχε τελικό σκορ 108-39 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ