fbpx

Basket League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τρία ματς ανοίγει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο παιχνίδι Περιστέρι – ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται στο Ανδρέας Παπανδρέου τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3) με την ψυχολογία του στα ύψη μετά την νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ρίτας Βίλνιους στους “16” του Basketball Champions League, ενώ και ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Τόφας.

Το ματς μπορεί να είναι κομβικό για την τέταρτη θέση αφού το Περιστέρι είναι στο 7-6 και ο ΠΑΟΚ στο 6-7 με τον νικητή να παίρνει εκτός από βαθμολογικό αβαντάζ και ψυχολογικό ενόψει της συνέχειας.

Στις 18:00, το Μαρούσι, που προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στο Παλατάκι, φιλοξενεί τον Προμηθέα που μεσοβδόμαδα νίκησε άνετα τη Λε Μαν και πανηγύρισε την πρόκριση στους “16” του BCL.

Τέλος, τη σημερινή αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ στις 19:30. Οι Πατρινοί πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια αφού παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-11 ενώ η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ