fbpx

Ξανθόπουλος: «Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Βασίλης Ξανθόπουλος

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε πως το Περιστέρι θέλει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να πάρει τη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο (13/01, 17:15), το Περιστέρι Bwin φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, μερικά 24ωρά μετά την πρόκριση τους «16» του Basketball Champions League.

Μιλώντας στο σάιτ της ομάδας, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλώντας τον κόσμο του Περιστερίου να δώσει εκ νέου δυναμικό παρών για την αυριανή τους προσπάθεια απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου:

«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τόφας Μπούρσα. Εμείς, πρέπει να εμφανιστούμε έτσι όπως παρουσιαζόμαστε τον τελευταίο ενάμησι μήνα. Να βγάλουμε όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, και σ’ αυτό τον αγώνα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Με την βοήθεια του κόσμου, που τον τελευταίο καιρό έχει δώσει δυναμικό παρών, θέλουμε να πάρουμε ακόμη μια μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας
».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ