fbpx

Καπογιάννη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις αθλήτριές μου» (video)

Καπογιάννη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις αθλήτριές μου» (video)

Το δικό της σχόλιο θέλησε να δώσει η Ελένη Καπογιάννη μετά την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή με 105-50. Οι “πράσινες” κυριάρχησαν από το ξεκίνημα, και έκαναν το καλύτερο «ποδαρικό» στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2024.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, αφήσαμε το ’23 πίσω, το κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας για το ’24, αν και δεν ήταν ανταγωνιστικό το παιχνίδι».

«Όπως έχω πει και στις αθλήτριές μου, δε μας ενδιαφέρει το πως είναι ο αντίπαλος, μας ενδιαφέρει να κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο, και είμαι ευχαριστημένη από τη σοβαρότητά τους».

«Αυτό ήταν το ζητούμενο σήμερα, να είναι σοβαρές, ενώ με ευχαρίστησε και το πως ανταποκρίθηκαν οι νεότερες κοπέλες. Εύχομαι υγεία και ειρήνη σ’ όλο τον κόσμο. Αν είμαστε υγιείς μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

Για το μοίρασμα του χρόνου στις αθλήτριές της, είπε: «Σίγουρα όλα τα κορίτσια έχουν τις ευκαιρίες τους. Δεν τους χαρίζομαι, πρέπει να την κερδίσουν την ευκαιρία τους. Κάνουμε ένα ροτέισον με τα κορίτσια που έρχονται στο γυναικείο και προπονούνται.

Τον κερδίζουν το χρόνο τους, πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν σ’ αυτό το επίπεδο, γιατί καλή είναι η ανάπτυξη, αλλά κι’ αυτές θα πρέπει να συμβαδίσουν με τις μεγάλες. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθειά τους, σαφώς όμως χρειάζονται χρόνο ενσωμάτωσης».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ