fbpx

Ο Δ. Παπανικολάου αποκάλυψε υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς του Λάζαρου Παπαδόπουλου (pic)

Ο Δ. Παπανικολάου αποκάλυψε υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς του Λάζαρου Παπαδόπουλου (pic)

O Δημήτρης Παπανικολάου με ποστ του αποκάλυψε μια κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά το ποστ:

«Κατά τη διάρκεια των εορτών μου ήρθε μια ειδοποίηση από μια γνωστή μου που η ίδια είχε βοηθήσει σε κάτι παλιότερα, για μια ανάρτηση στο Facebook ενός κυρίου, που αφορούσε έναν άστεγο στην περιοχή της Καλλιθέας, ο οποίος χρειαζόταν μεγάλα παπούτσια αθλητικά κατά προτίμηση, no 51 μιας και τα πόδια του είναι πρησμένα σύμφωνα με το post. Όσοι σχολίαζαν από κάτω, είπαν εύλογα να αναζητηθεί αυτό το νούμερο στον χώρο του Μπάσκετ.

Προσωπικά φοράω αθλητικά 48.5, αν μπορούσα να του δώσω ένα ζευγάρι, δεν θα το μάθαινε κανείς, απο εμένα τουλάχιστον, αλλά ο άνθρωπος χρειαζόταν μεγαλύτερο.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κυρία που μου μετέφερε την είδηση για την εγκυρότητα της, πήρα ένα τηλέφωνο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που φοράει 51.5 να τον ρωτήσω αν έχει κάποιο ζευγάρι σε καλή κατάσταση για τον άστεγο.

Ο Λάζαρος την επόμενη ημέρα πήγε στο courier και έστειλε 2 ζευγάρια παπούτσια του κουτιού.

Δε θέλησε κάποια προβολή, δεν είπε καν σε μένα ότι έστειλε 2 καινούργια ζευγάρια και όχι 1 που του ζήτησα, γνωστής μάρκας που είναι και ακριβή και σε αυτά τα μεγέθη ακριβότερη.

Δεν ξέρει καν για αυτό το post θα το δει μαζί με εσάς , αλλά θεωρούσα υποχρέωση μου να του πω και να του πούμε ένα ευχαριστώ.

Είμαι περήφανος για μερικούς ανθρώπους στον χώρο του ?που μεγάλωσα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ