fbpx

Η ΑΕΚ (συνεχίζει να) “ψωνίζει” από το ΝΒΑ

Γράφημα με τους παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ΝΒΑ

Ο Μπράντον Νάιτ που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ΑΕΚ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των παικτών που έκαναν καριέρα στο ΝΒΑ και θα φορέσουν τη φανέλα της “βασίλισσας” φέτος.

Ένας παίκτης με 451 συμμετοχές σε αγώνες κανονικής περιόδου σε έξι διαφορετικές ομάδες της καλύτερης λίγκας του κόσμου που βάζει το όνομά του στη 12η θέση των παικτών που έπαιξαν ποτέ στην ΑΕΚ με τους περισσότερους αγώνες στο ΝΒΑ, τρίτος την τελευταία δεκαετία πίσω από τον Μάριο Τσάλμερς (745 αγώνες) και τον Μπεν ΜακΛέμορ που αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες (571).

Η Ένωση όπως φαίνεται και στο γράφημα που δημιουργήσαμε στο apexsports ειδικά για την περίσταση έχει φέρει ειδικά τη φετινή σεζόν ουκ ολίγους παίκτες με θητεία στο ΝΒΑ. Εκτός του ΜακΛέμορ που έφυγε και του νεοφερμένου Νάιτ υπάρχουν ακόμη ο τραυματίας αυτή τη στιγμή Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο Τζόρνταν ΜακΡέι, ο Τσέσον Ραντλ ενώ λιγότερους αγώνες μετράνε ο επίσης νεοφερμένος Ρίκι Λίντο (28) καθώς και ο Μφιόντου Καμπενγκέλε (55) που επίσης αποχώρησε πριν δέκα μέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ