fbpx

Oτζελέγιε για Παναθηναϊκό: «Θα κερδίσει όποιος παίξει σκληρά για 40 λεπτά…»

Ο Οτζελέγιε με τη φανέλα της Βαλένθια

Τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ψάχνει η Βαλένθια στη 19η αγωνιστική της Εuroleague, με τον Σέμι Οτζελέγιε να τονίζει σε δηλώσεις του ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα παίξει σκληρά και στα 40 λεπτά.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολύ πώς θα αντιδράσουν μετά την ήττα τους στη Βιτόρια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να ακολουθήσουμε τους δικούς μας κανόνες, να τηρήσουμε το πλάνο παιχνιδιού που θα μας δώσει ο προπονητής και να παίξουμε ως ομάδα. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές επαφές.

Είναι μια δυνατή ομάδα, όπως και εμείς, και νομίζω ότι το κλειδί θα είναι ποια από τις δύο ομάδες θα μπορέσει να παίξει σκληρά για 40 λεπτά, χωρίς να μειώσει την ένταση. Θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο παιχνίδι για να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος», είπε την Πέμπτη (4/1) ο 29χρονος φόργουορντ.

Και πρόσθεσε ο Οτζελέγιε: «Όλα τα παιχνίδια της Euroleague είναι δύσκολα, αλλά το να παίζουμε στην La Fonteta με τους φιλάθλους μας, μας δίνει μεγάλη ώθηση. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτούς και αν παίξουμε μαζί ως ομάδα, θα έχουμε καλές προοπτικές για τη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ