fbpx

Εκτός προπόνησης ο Σλούκας

Πονάει ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έμεινε στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Βαλένθια το βράδυ της Παρασκευής (5/1, 21:30) για την 19η αγωνιστική και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό του

Ο Κώστας Σλούκας λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπασκόνια το βράδυ της Τρίτης (3/1) αποκόμισε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να πάει στην Βαλένθια για να κάνει μαγνητική.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο γκαρντ των πρασίνων απέφυγε τα χειρότερα, καθώς η θλάση αποφεύχθηκε και σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα αυτά έφεραν ανακούφιση σε όλους στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, η μαγνητική δεν ήταν τελείως καθαρή. Ο έμπειρος γκαρντ νιώθει καλύτερα, αλλά το ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό φαίνεται πως θα τον κρατήσει στα «πιτς» για τον αγώνα με την ομάδα του Άλεξ Μουμπρού. Ο Κώστας Σλούκας δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία και αν μη τι άλλο η πιθανή απουσία από τον αγώνα κόντρα στις “νυχτερίδες” θα είναι πολύ σημαντική για τους πράσινους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ