fbpx

Όλντριτζ για Λέοναρντ – Πόποβιτς: «Ήθελε απλώς να παίζει μπάσκετ, όχι να μάθει τον χάρτη της Αφρικής»

Ο Λέοναρντ με τον Πόποβιτς

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αναφέρθηκε στην σχέση του Κουάι Λέοναρντ με τον Γκρεγκ Πόποβιτς που χάλασε πριν από μερικά χρόνια.

Ο All Star φόργουορντ, τόνισε ότι ο νυν παίκτης των Κλίπερς ήθελε απλώς να παίζει μπάσκετ και να μην μαθαίνει άλλα πράγματα που δίδασκε ο έμπειρος τεχνικός, όπως ο χάρτης της Αφρικής.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που ο Κουάι Λέοναρντ αποχώρησε από τους Σπερς για χάρη των Ράπτορς – και πλέον είναι παίκτης των Κλίπερς. Ο τρόπος όμως που ο άνθρωπος που οι Σπερς ήθελαν να χτίσουν την ομάδα γύρω του αποχώρησε δεν άρεσε σε κανέναν, αφού η σχέση των δύο πλευρών είχε διαταραχθεί.

Έχει περάσει καιρός και αρκετοί ξεχνούν ότι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο λόγω του τραυματισμού του Λέοναρντ στο γόνατο, ενώ η σχέση του με τον Γκρεγκ Πόποβιτς είχε χαλάσει.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αγωνιζόταν τότε στους Σπερς και μιλώντας στο podcast του – επίσης παλαίμαχου και άλλοτε παίκτη των Σπερς – Στέφεν Τζάκσον αναφέρθηκε σε αυτή την σχέση των δύο ανδρών. Και είπε κάτι που είχε πολύ ενδιαφέρον.

“Δεν θα μιλήσω εκ μέρους όλων, αλλά ο Κουάι δεν ήθελε να κάνει τα άλλα πράγματα που ζητούσε ο Πόποβιτς, ξέρετε αυτά που διδάσκει για την ζωή έξω από το μπάσκετ. Απλώς ήθελε να παίζει μπάσκετ” δήλωσε αρχικά ο Όλντριτζ, για να προσθέσει: “Δεν θέλουν όλοι να μάθουν για το τι συμβαίνει στην Αφρική και τους χάρτες της. Απλώς ήθελε να παίζει μπάσκετ. Δεν λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, αλλά απλώς ότι αυτός δεν ήθελε να το κάνει αυτό”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ