fbpx

Ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό ο Γκάι (pic)

Ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό ο Γκάι (pic)

Ο Κάιλ Γκάι είπε το δικό του ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποχωρεί όπως φαίνεται.

Ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε στο Twitter «Ευχαριστώ» μαζί με μια πράσινη καρδιά και ένα τριφύλλι, κάτι που μπορεί να ερμηνευθεί ως προάγγελος αποχώρησής του από την ομάδα. Όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη.

Ο 26χρονος άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο με τις προσθήκες που έγιναν στην περιφέρεια και ειδικά αυτή του Κέντρικ Ναν έπεσε πολύ στην ιεραρχία και τελικά οδηγήθηκε στην έξοδο, όχι με δανεισμό αλλά με αποδέσμευση. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56.

Ο Γκάι έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Ευρωλίγκας και συνολικά 14 με το «τριφύλλι». Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε 4 πόντους (71,4% στα δίποντα, 31,6% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 κατά μέσο όρο. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Basket League (30/10), όπου μέτρησε 11 πόντους (με 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:20.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ