fbpx

Basket League: Εκκίνηση στον Β’ γύρο με τέσσερις αναμετρήσεις

BASKET LEAGUE

Η αυλαία του β΄ γύρου της Basket League ανοίγει σήμερα (30/12) με τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 17:00 στην Καρδίτσα εκεί που η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα σε μια μάχη με φόντο την παραμονή. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν απλή νίκη για να προσπεράσουν στην προτελευταία θέση τους Πατρινούς που αν φύγουν με το διπλό βάζουν βάσεις παραμονής.

Η άλλη ομάδα της Πάτρας στις 17:15 φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε μια μάχη για την τρίτη θέση της βαθμολογία με τις δύο ομάδες εκτός του βαθμολογικού κινήτρου να έχουν και ψυχολογικό αφού μεσοβδόμαδα έχουν τα play ins για το BCL.

To πρόγραμμα συνεχίζεται στις 18:00 με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Κολοσσό. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει τη νίκη για να μπει σε τροχιά τετράδας ενώ οι Ροδίτες αν φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα θα κάνουν τεράστιο βήμα για την πρώτη 8άδα.

Τέλος η σημερινή αυλαία πέφτει στις 20:15 στο Λαύριο εκεί που η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ που θα έχει στη σύνθεση της τον Μόργκαν όχι όμως τον Κουζμίνσκας. Η Ένωση θέλει το διπλό για να συνεχίσει να κοιτάει από κοντά την 4άδα ενώ το σύνολο του Γιώργου Λιμνιάτη ψάχνει νίκες ώστε να κλειδώσει όσο γίνεται νωρίτερα την υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 30/12

  • Καρδίτσα – Απόλλων (17:00)
  • Προμηθέας – ΠΑΟΚ (17:15)
  • Περιστέρι bwin – Κολοσσός (18:00)
  • Λαύριο – ΑΕΚ Betsson (20:15)

Κυριακή 31/12

  • Ολυμπιακός – Άρης (15:00)
  • Μαρούσι – Παναθηναϊκός (17:15)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ