fbpx

Γκος: «Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

Για την αλλαγή στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Επιπλέον, ο πόιντ γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε μέσα από αυτή να βρούμε ενέργεια και ρυθμό και να ταϊσουμε και την επίθεση μας».

Για το τι είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στην άμυνα μας και ήταν λίγο… άγρια τα πράγματα. Αυτό στο τέλος μεταφράστηκε σε μια πολύ θετική ενέργεια για την ομάδα που βγήκε στην τρίτη περίοδο και έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο: «Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Αλλά πρέπει να υπολογίσετε ότι είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κάποιες προσθήκες νέων παικτών. Είναι καλό σημάδι ότι έχουμε αυτό το ρεκόρ αυτή την στιγμή, είναι πολλές ομάδες κοντά, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο».

Μια ευχή για το 2024: «Είναι τρελοί οι καιροί που ζούμε εκεί έξω, δεν μιλάω μόνο για την ομάδα. Προσεύχομαι να έχουμε ειρήνη και να υπάρχει ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά και για εμάς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ