fbpx

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ίσως παίξει με Ζαλγκίρις ο Μπάλντγουιν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ίσως παίξει με Ζαλγκίρις ο Μπάλντγουιν

Θετικά νέα φαίνεται ότι προκύπτουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σχετικά με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε χτυπήσει στον δικέφαλο, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για απουσία τριών εβδομάδων από τις υποχρεώσεις των Ισραηλινών στην Εuroleague, αλλά τελικά η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή.

«Είναι λιγότερο σοβαρό από όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό για την Πέμπτη (28/12). Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις για να το δοκιμάσουμε, θα δούμε πριν το παιχνίδι. Χαίρομαι που δεν είναι σοβαρό», δήλωσε την Τρίτη (26/12) ο Όντεντ Κάτας.

Ίσως, λοιπόν, ο Μπάλντγουιν είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις, για τη 17η αγωνιστική της Εuroleague, την ίδια στιγμή που ο Κάτας αναφέρθηκε και στο θέμα της μη συμμετοχής των ξένων παικτών της Μακάμπι στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

«Μπορώ να το δω μόνο επαγγελματικά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ιδανικό. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι είναι ιδανικό να συναντηθούμε μία ημέρα πριν από ένα παιχνίδι και να το κάνουμε να λειτουργήσει.

Ελπίζω πραγματικά ότι θα ξέρουμε πώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ότι η κατάσταση εκτός γηπέδου θα αλλάξει το συντομότερο δυνατό», είπε ο Κάτας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ