fbpx

Basket League: Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Basket League: Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Basket League, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Προμηθέα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει προπόνηση κόντρα στον Απόλλωνα ενώ το Περιστέρι υποδέχεται την ΑΕΚ.

15:00 (ΕΡΤ3) Ολυμπιακός (9-1) – Απόλλων Πατρών (2-8): Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός που πέρασε με άνεση από την έδρα της Καρδίτσας (54-83). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, πήρε από νωρίς μία σημαντική διαφορά και καθάρισε την υπόθεση νίκης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ερυθρόλευκοι είχαν διπλή υποχρέωση για την Ευρωλίγκα εκεί όπου ηττήθηκαν στην έδρα της Βίρτους (69-67) ενώ πέρασαν νικηφόρα από αυτήν της Βιλλερμπάν (73-85). Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Πετρούσεφ και Μήτρου Λονγκ ενώ λίστας πρωταθλήματος έμεινε ο Σίκμα. Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Απόλλων Πατρών που επικράτησε εντός έδρας του Λαυρίου (71-60) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Οι πατρινοί έδειξαν καλό πρόσωπο, έβγαλαν πάθος για τη νίκη και παρά το μέτριο επιθετικά πρόσωπο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Αποχώρησε ο Σκορδίλης, αποκτήθηκε ο Μπιμπς που όμως δε θα αγωνιστεί, εκτός έμεινε ο Βησσαρίου ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βον.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έρχεται από μία πολύ απαιτητική εβδομάδα με δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα, όμως κόντρα στον πολύ πιο αδύναμο Απόλλωνα μπορεί να φτάσει σε μία εύκολη νίκη με την επίθεση του να είναι ο πρωταγωνιστής.

18:00 (ΕΡΤ3) Περιστέρι (5-5) – ΑΕΚ (5-5): Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι το Περιστέρι έδειξε ένα πολύ μέτριο πρόσωπο και δικαίως ηττήθηκε από τον Άρη (81-73). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορά, δείχνοντας να μη μπορεί να μπει στη διεκδίκηση της νίκης. Στην τελευταία περίοδο προσπάθησε να κάνει την ανατροπή όμως έμεινε με την προσπάθεια. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εντός έδρας της Μάλαγα (76-73) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Αποκτήθηκε ο Λοβ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάντς. Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ που επικράτησε εντός έδρας με δυσκολία του Αμαρουσίου (91-89). Η ομάδα του κόουτς Πλάθα δεν εντυπωσίασε με το μπάσκετ που έπαιξε, δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ ενώ κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα καλάθι στην τελευταία φάση του αγώνα. Παρελθόν αποτελεί ο ΜάκΛεμορ.

Ντέρμπι ανάμεσα σε Περιστέρι και ΑΕΚ, δύο ομάδες που θέλουν να μπουν στην τετράδα. Αμφότερες έχουν καλό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω πως μπορούν να προσφέρουν σκορ και θέαμα.

20:15 (ΕΡΤ3) Προμηθέας (7-3) – Παναθηναϊκός (10-0): Την ήττα στην έδρα του Κολοσσού (114-109) γνώρισε ο Προμηθέας. Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε πολύ κακό παιχνίδι, βρέθηκε να κυνηγάει μία μεγάλη διαφορά από νωρίς, ωστόσο στην τελευταία περίοδο με ένα ξέσπασμα έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί όμως έδειξε να μην έχει καθαρό μυαλό και αναμενόμενα ηττήθηκε. Μεσοβδόμαδα επικράτησε στην έδρα της Οπάβα (97-100) και συνεχίζει στην επόμενη φάση του BCL. Παρελθόν, πριν καν γίνει παρόν, ο Φρέιζερ ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Χέιλ. Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε αρκετά στην εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ (97-85). Οι πράσινοι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ στα πρώτα λεπτά και παρά την ανατροπή που έκαναν δεν κατάφερε να ξεφύγουν, ωστόσο στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είχε διπλή υποχρέωση για την Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα εκεί όπου πανηγύρισε δύο σπουδαία διπλά στην έδρα των Μονακό (90-91) και Μιλάνο (68-76). Ο Ερνανγκόμεθ πήρε τη θέση του Γκάι στο ρόστερ για το πρωτάθλημα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λεσόρ.

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην έδρα μίας καλοδουλεμένης ομάδας. Αναμένω καλό παιχνίδι με ρυθμό στην επίθεση και τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής σε μία αναμέτρηση που θα έχει και υψηλό σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

DATE ΔΙΟΡΓ. GAME PICK ODDS STAKE
+/-
BOOK RESULT
24/12/202320:15 Προμηθέας – Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός και Over 163.5 2.35 5
24/12/202315:00 Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών Ολυμπιακός Over 93.5 1.78 5
24/12/202318:00 Περιστέρι – ΑΕΚ Over 163.5 1.90 5

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ