fbpx

Γουίλιαμς-Γκος: «Να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς» (video)

Γουίλιαμς-Γκος: «Να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς» (video)

Καλύτερη αντιμετώπιση των αγώνων της Εuroleague πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μην χάνει δικά του παιχνίδια, σύμφωνα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Στις δηλώσεις του την Πέμπτη (20/12), εν όψει και του αγώνα με τη Βιλερμπάν, ο Αμερικανός πλέι μέικερ ανέφερε σε σχέση και με την ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια: «Είναι μια περίεργη ήττα. Παίξαμε καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τελειώσαμε το ματς με τη Βίρτους, όπως θα έπρεπε να το τελειώσουμε.

Στους τελευταίους τρεις, τέσσερις αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς».

Όσον αφορά για το τι φταίει και προκύπτουν ήττες στα τελευταία λεπτά των αγώνων, ο Γουίλιαμς-Γκος σχολίασε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμών, τώρα ο Ολυμπιακός είναι υγιής, θα βρούμε τον τρόπο και θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν επισήμανε: «Κανένα παιχνίδι της Euroleague δεν είναι εύκολο, είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας είτε με την τελευταία. Όλες οι ομάδες μπορούν να σε κερδίσουν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι μία διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως είπα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ