fbpx

Έφυγε από την ζωή ο Έρικ Μοντρός (pic)

Έφυγε από την ζωή ο Έρικ Μοντρός (pic)

Όπως έγινε γνωστό, ο Έρικ Μοντρός, έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 52 ετών την Κυριακή (17/12).

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και θρύλος του μπάσκετ της Βόρειας Καρολίνας, Έρικ Μόντρος (Eric Montross) πέθανε σε ηλικία 52 ετών, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του σήμερα, εννέα μήνες μετά την πρώτη αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, σκόρπισε θλίψη στους φιλάθλους της Αμερικής.

Ο Montross έπαιξε για τον επικεφαλής προπονητή Dean Smith και τους Tar Heels από το 1990-94, συμπεριλαμβανομένων των σεζόν που ήταν πρωτοετής και δευτεροετής ως συμπαίκτης του τρέχοντος προπονητή της Καρολίνας Hubert Davis. Ήταν ο βασικός σέντερ το 1993 όταν οι Tar Heels κέρδισαν το πρωτάθλημα NCAA.

Βγήκε για πρώτη φορά σε all Star Game (All-ACC) το 1993, ήταν μέλος της ομάδας John Wooden All-America και κέρδισε τις διακρίσεις NCAA East Region και το Final Four σε όλα τα τουρνουά οδηγώντας την Καρολίνα στο εθνικό πρωτάθλημα του 1993.

Επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του ντραφτ από τους Μπόστον Σέλτικς και έπαιξε εννέα σεζόν στο ΝΒΑ. Ήταν επίσης ο αναλυτής στο Tar Heel Sports Network για 18 σεζόν ώσπου αποχώρησε ελέω της κατάστασης της υγείας του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ