fbpx

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»

Περήφανος για το νέο του επίτευγμα, να γίνει πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την μπάλα του ρεκόρ που κράτησε: «Απλώς έχω ένα γραφείο στο σπίτι μου που πετάω τα πράγματα εκεί μέσα. Έχω αρκετές μπάλες και τρόπαια εκεί. Διαφορετικά τα δίνω στη μαμά μου».

Για το ρεκόρ στο ριμπάουντ: «Υπέροχο συναίσθημα αλλά με τη σκληρή δουλειά μπορούν να έρθουν περισσότερα. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, να διατηρώ σε καλή κατάσταση το σώμα μου και κάνοντας αυτό θα έρθουν στιγμές των ρεκόρ αλλά στο φινάλε είμαι ευλογημένος».

Για το τι σημαίνει για εκείνον: «Είναι τεράστιο κοπλιμέντο. Προφανώς θα έρθουν άλλοι παίκτες να σπάσουν όλα τα ρεκόρ, με την ίδια λογική που κανείς δεν πίστευε ότι θα σπάσει το ρεκόρ του Καρίμ.

Το αδύνατο παιδί από την Ελλάδα που έγινε Draft και ήταν προορισμένο για να παίξει στην G-League θα βρισκόταν σε θέση να σπάσει το ρεκόρ του Τζαμπάρ. Δεν το περίμενε κανείς αυτό.

Θα έρθει κάποιος στο μέλλον και θα σπάσει τα ρεκόρ του Καρίμ, του Όσκαρ Ρόμπερτσον, του Μαρκίς Τζόνσον, τα δικά μου, του Μίντλετον.

Ελπίζω αν δεν είμαι απασχολημένος με τα παιδιά μου ή σε κάποιο νησί να απολαμβάνω τη ζωή, να είμαι εδώ και να χειροκροτώ».

Για τα σουτ του Λίλαρντ: «Όταν είναι επιθετικός και βάζει τα σουτ είμαστε διαφορετική ομάδα. Τον θέλουμε να είναι επιθετικός, κάποιες φορές τα σουτ δε θα μπουν αλλά αυτό είναι οκ. Τον θέλουμε με αυτοπεποίθηση, τον πιστεύουμε, θα πάμε μέχρι το τέλος.

Είναι ο άνθρωπός μας. Πάντα παίζει για να κερδίσει και είμαι χαρούμενος που βάζει τα σουτ που του φτιάχνουν την αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε ακόμα 50 παιχνίδια και μας κάνει τη ζωή ευκολότερη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ