fbpx

Ολυμπιακός – Ρίγα 53-72: Του έβαλε πολύ δύσκολα για την συνέχεια

Ολυμπιακός – Ρίγα 53-72: Του έβαλε πολύ δύσκολα για την συνέχεια

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρίγα, η οποία έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του EuroCup, αφού νίκησε με 72-53 εκτός έδρας.

Οι ερυθρόλευκες άργησαν να μπουν στο ματς και το πλήρωσαν ακριβά, αφού έχουν να ανέβουν ένα βουνό 19 πόντων στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι (20/12, 19:00)

Η ομάδα από την Λετονία είχε για «όπλο» της, το καλό ποσοστό τριπόντων (12/27) και την εξαιρετική Πούλβερε η οποία πέτυχε 23 πόντους.

Από πλευράς Ολυμπιακού, η Ουίλιαμς ήταν εκείνη που ξεχώρισε μαζί με την Χριστινάκη και την Τόμπιν (11,10 και 10 πόντους αντίστοιχα) ωστόσο δεν ήταν αρκετή η εμφάνιση τους ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους.

Το ματς:

Άσχημα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τον αγώνα αφού είδε την Ρίγα να παίρνει προβάδισμα 11 πόντων στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (13-24).

Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν ακόμη περισσότερο την διαφορά με διαδοχικούς πόντους στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου και έβαλαν δύσκολα στις ερυθρόλευκες.

Η διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανέβηκε στο +14 (29-43), και έδωσε στην Ρίγα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Μάλιστα, οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας το χρειάστηκαν, αφού είδαν τον Ολυμπιακό να επιστρέφει δυναμικά από τα αποδυτήρια και να τις περιορίζει αρκετά παίζοντας πιο κλειστή άμυνα, όμως η διαφορά δεν μπορούσε να καλυφθεί.

Στην τελευταία περίοδο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και για τις δύο πλευρές, κάτι που δεν ήταν θετικό για την ελληνική ομάδα αφού δεν κατάφερε να συνεχίσει την αντίσταση που είχε προβάλει στο τρίτο δεκάλεπτο και η Ρίγα πήρε τη νίκη με 72-53.

Περισσότερα σε λίγο…..

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ