fbpx

«Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει την Φενέρμπαχτσε»

«Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει την Φενέρμπαχτσε»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως θα να είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, καθότι έφτασε σε συμφωνία με τον Αλί Κοτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα γίνεται λόγος για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, καθώς φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν εμπιστοσύνη στο πλάνο που συζήτησαν.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν εξαρχής η πρώτη επιλογή για τη διαδοχή του Δημήτρη Ιτούδη. Όπως αναφέρουν ποικίλα δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία κι ο 47χρονος τεχνικός μετακομίζει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη για να πιάσει δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα τα οποία είχαν ξεχωρίσει ήταν αυτό του Λιθουανού και εκείνο του Αντρέα Τρινκέρι. Η πρόθεση ωστόσο της Φενέρ να προσφέρει συμβόλαιο στον Ιταλό μέχρι το καλοκαίρι του ’24 και μάλιστα με επιλογή ανανέωσης ή όχι στην ομάδα, δεν έπεισε τον Τρινκέρι.

Από την άλλη οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Γιασικεβίτσιους (πηγές αναφέρουν για άνω του 1.5 εκατομμυρίου τον χρόνο) σε πρώτο χρόνο “φρέναραν” τους Τούρκους με τον “γάμο” ωστόσο να είναι προ των πυλών αφού φαίνεται πως τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν διαρρεύσει ποσά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ