fbpx

Ιταλία: Κακός χαμός με τη διακοπή της μετάδοσης του Μιλάνο-Μπολόνια (video)

Ιταλία: Κακός χαμός με τη διακοπή της μετάδοσης του Μιλάνο-Μπολόνια (video)

Ντέρμπι κορυφής. Η διαφορά στους 2 πόντους 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Βολές για την ομάδα που χάνει. Και η τηλεοπτική μετάδοση διακόπτεται για χάρη ενός… talk show!

Σκεφτείτε να έχει συμβεί το παρακάτω στα μέρη μας. Μέχρι και πτώση της… κυβέρνησης θα προκαλούσε. Να έπαιζαν δηλαδή μπάσκετ οι δύο “αιώνιοι” Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, να ήταν μπροστά ο Ολυμπιακός 82-80 τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να είχε κερδίσει βολές από φάουλ ο Παναθηναϊκός έχοντας τη δυνατότητα να ισοφαρίσει. Και την ώρα που ο παίκτης του ήταν έτοιμος να σουτάρει την πρώτη βολή η τηλεοπτική μετάδοση να διακόπτεται δίχως λόγο και αιτία και η ροή του προγράμματος να συνεχίζεται με την προβολή εντός… talk show από κάποιο στούντιο!

Διακοπή για… talk show

Μη γελάτε γιατί αυτό συνέβη την Κυριακή στη γειτονική μας Ιταλία την ώρα που παιζόταν το ντέρμπι κορυφής Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια ακριβώς με τα στοιχεία που περιγράψαμε παραπάνω. Μπροστά 82-80 η Αρμάνι, βολές για τη Βίρτους 3,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και την ώρα που ο Ντάνιελ Χάκετ πήγαινε να εκτελέσει την πρώτη, τσουπ, η μετάδοση διακόπτεται, πέφτει το… σήμα του πρωταθλήματος και το κανάλι, το Nove της Warner Bros. Italia στην προκειμένη περίπτωση που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος συνέχισε το πρόγραμμά του σαν να μην τρέχει τίποτα μεταδίδοντας ένα talk show από κάποιο στούντιο!

Ο σάλος που προκλήθηκε στην Ιταλία και ειδικά ανάμεσα στους… μπασκετικούς ήταν άνευ προηγουμένου για την ασέβεια του καναλιού προς το πρωτάθλημα και δει το ντέρμπι των περσινών φιναλίστα. Φυσικά όλο αυτό καυτηριάστηκε και στα social media αλλά η ουσία είναι πως οι τηλεθεατές δεν είχαν ποτέ τα τρία τελευταία δευτερόλεπτα και τις κρίσιμες βολές του Χάκετ.

Δείτε τι συνέβη ακριβώς μέσα από βίντεο που αναρτήθηκαν στο twitter.

Αλλά και το… τρολάρισμα του καναλιού στα social media

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ