fbpx

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ για τη νίκη

Παναθηναϊκός

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Παρτιζάν στο Βελιγράδι και Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Όμως, η αντίπαλός του το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική, είναι η κάτοχος του τίτλου και πολυνίκης με 11 τρόπαια Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο ημέρες πριν, εξάλλου, την Τρίτη (5/12) η «βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας του Ολυμπιακού, με 77-71.

Το κίνητρο για τους «πράσινους» είναι υψηλό. Για να καταφέρει, όμως ο Παναθηναϊκός να δυσαρεστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πρέπει ο Ντίνος Μήτογλου να πιάσει υψηλή απόδοση, κάτι που δεν συνέβη απέναντι στην Αναντολού Εφές, ενώ παίκτης «κλειδί» στη ρακέτα θα είναι βέβαια και ο σέντερ των «πρασίνων» Ματίας Λεσόρ.

Όπως και στο ΣΕΦ, η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα έχει και στο ΟΑΚΑ τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένουν εκτός για τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ