fbpx

Ολυμπιακός: Η “αγανάκτηση” του οπαδού για τον Μπαρτζώκα και το “ως εδώ” του Μπαφέ (video)

Ολυμπιακός: Η “αγανάκτηση” του οπαδού για τον Μπαρτζώκα και το “ως εδώ” του Μπαφέ (video)

Λένε πως “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει αφού η “αγανάκτηση” ενός οπαδού των court side seats του Ολυμπιακού προς τον Μπαρτζώκα ξεπέρασε τα όρια.

Το σκηνικό έλαβε χώρα μπαίνοντας στο τελευταίο τετράλεπτο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ με έναν πόντο (68-69). Οι ερυθρόλευκοι αστόχησαν σε μια κρίσιμη επίθεσή τους και ένας οπαδός με κόκκινο t-shirt που καθόταν στις (πανάκριβες) θέσεις ανάμεσα στον πάγκο της ομάδας του και της γραμματείας γύρισε προς τον πάγκο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και με κινήσεις των χεριών έδειξε την… αγανάκτησή του άγνωστο για ποιο πράγμα ακριβώς.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση και ενώ ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί καλάθι, οι ερυθρόλευκοι αστοχούν δις σε σουτ τριών πόντων με Παπανικολάου και ΜακΚίσικ και ο οπαδός σηκώνεται ξανά από τη θέση του και κάνει νέες, πιο έντονες αυτή τη φορά χειρονομίες προς τον πάγκο. Τότε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Μπαφές που παρατηρούσε από πριν τη συμπεριφορά του δεν άντεξε και κινήθηκε προς το μέρος του για να του ζητήσει να ηρεμήσει να σταματήσει τις χειρονομίες και τις φωνές προς τον πάγκο.

Ο Μπαρτζώκας είχε φύγει μακριά από το σημείο ενώ οι άμεσοι συνεργάτες του Παππάς και Μποζίκας κοίταξαν προς την πλευρά του οπαδού βλέποντας τον Μπαφέ να του κάνει έντονες παρατηρήσεις με τον τζένεραλ μάνατζερ των ερυθρόλευκων αποχωρώντας να κάνει κίνηση με τα χέρια “φτάνει, ως εδώ” προς τον οπαδό.

Δείτε το σχετικό μονταρισμένο με τα δύο στιγμιότυπα βίντεο:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ