fbpx

Γκραν Κανάρια-Άρης: Δοκιμασία στην Ισπανία

Άρης

Τη μόνη αήττητη και πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Γκραν Κανάρια, αντιμετωπίζει ο Άρης, στη Λας Πάλμας των Καναρίων νήσων, την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου (22:00), για τη 10η αγωνιστική του Eurocup.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη βρέθηκαν εκτός της πρώτης εξάδας που εξασφαλίζει την πρόκριση μετά την ήττα τους στην εκπνοή από την Τρέντο (69-67) για την 9η αγωνιστική.

Με ρεκόρ 3-6 η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να τα δώσει όλα στις επόμενες 9 αγωνιστικές με στόχο να επιστρέψει στις θέσεις που δίνουν πρόκριση για τα πλέι οφ (οι δύο πρώτοι προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ σε πλέι οφ μετέχουν οι ομάδες των θέσεων 3-6).

Ο επόμενος αντίπαλος του Άρη, όμως δεν ενδείκνυται για… αισιοδοξία ως προς την υπόθεση νίκη. Η ομάδα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του Σλοβένου Γιάκα Λάκοβιτς, μετρά εννέα νίκες και στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή, με παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ο Έι Τζέι Σλότερ και ο Άντριου Αλμπισί.

Στην Basket League, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Μαρούσι με 84-89 για την 9η αγωνιστική και πλέον επί ισπανικού εδάφους, οι παίκτες του Καστρίτη, θα κάνουν ό,τι καλύτερο απέναντι στην ισχυρή του 2ου ομίλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ