fbpx

Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Λιθουανία για Μίσιτς και Ταβάρες

Παναθηναϊκός

Πριν από μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε μια «βόμβα», για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση δυο παικτών.

Μάλιστα, ο κάθε παίκτης θα έχει το κασέ των τριών εκατομμυρίων, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ.

Στη Λιθουανία, πήγαν το θέμα, ένα βήμα μπροστά. Συγκεκριμένα, ο αναλυτής του «Basket News», Ντονάτας Ουρμπόνας έκανε τη δική του εκτίμηση για τους πιθανούς στόχους του Παναθηναϊκού και έθεσε ως βασικούς υποψήφιους τον Βασίλιε Μίσιτς και τον Έντι Ταβάρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο «Urbonus» podcast: «Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίσιτς».

Όσον αφορά την περίπτωση του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως: «Για τον άλλον δεν είμαι σίγουρος, αλλά λήγει το συμβόλαιό του και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους free agents το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Έντι Ταβάρες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ