fbpx

Παπανικολόπουλος: «Μας ανησυχεί η κατάσταση των τραυματιών» (video)

Παπανικολόπουλος: «Μας ανησυχεί η κατάσταση των τραυματιών» (video)

Η Καρδίτσα δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική ενάντια στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ να σημειώνει ότι δεν πρέπει οι παίκτες του να έχουν άγχος σε παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους.

Παράλληλα, ο προπονητής των Θεσσαλών δεν έκρυψε ότι ανησυχεί για την κατάσταση των Σάιμπερτ και Σμιθ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

«Θέλω να κρατήσουμε κάποια πράγματα αμυντικά, γιατί επιθετικά είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Υπήρχε μια πίεση και στα τελειώματα και στον αιφνιδιασμό και στο τρίποντο, που δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό γιατί δεν πρέπει να έχεις καθόλου άγχος σ’ ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, αυτό που μας ανησυχεί είναι η κατάσταση των τραυματιών, ο Σάιμπερτ δεν έπαιξε γιατί είχε μια ενόχληση στον αχίλλειο και θέλουμε να δούμε και το θέμα του Μίτσελ Σμιθ, αφού θέλουμε να έχουμε υγιείς τους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο αντιδράσαμε πολύ καλά, γενικά η ομάδα δουλεύει σωστά, έχουμε άλλoυς δύο εκτός έδρας δύσκολους αγώνες και μετά θα έχουμε το γύρισμα του γύρου με τα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Και αυτά τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά θα περιμένουμε», είπε ο Παπανικολόπουλος.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ