fbpx

Αταμάν: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του Νίνο…» (video)

Αταμάν: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του Νίνο…» (video)

Εύκολη ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας και ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε ευδιάθετος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αφού θέλησε να αναφερθεί στο τραγούδι του Νίνο, «Μέχρι τέλους».

Το εν λόγω κομμάτι ακουγόταν από τα μεγάφωνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ώρα που ο Τούρκος προπονητής μιλούσε στην κάμερα της ΕΡΤ, για να πει σχετικά: «Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι θέλω να μιλήσω για αυτό το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ωραίο. Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να το απολαμβάνουν».

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, σχολίασε: «Για το παιχνίδι τώρα, είμαι ικανοποιημένος από την ομαδική προσπάθεια, από την άμυνα που παίξαμε. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες που έπαιξαν πολλά λεπτά στο ματς με την Παρτιζάν πριν από μια εβδομάδα με δύο ματς στην EuroLeague».

Καταλήγοντας, ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε και για το προσεχές παιχνίδι με την παλιά του ομάδα, την Αναντολού Εφές, λέγοντας συγκεκριμένα: «Το παιχνίδι με την Εφές θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Πέρασα πολύ όμορφες σεζόν, έχω πολλούς φίλους, αλλά πάμε για να κερδίσουμε. Θα είναι ωραίο που θα τους συναντήσω ξανά, αλλά είναι ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ