fbpx

Τα… πήρε με ρεπόρτερ ο Τζέισον Κιντ: «Γράψτε και κάτι καλό!»

Τζέισον Κιντ

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Ρόκετς με 121-115, ωστόσο ο Τζέισον Κιντ έγινε έξαλλος με ένα δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Μαβς και πρώην All Star, θεωρεί πως τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν αρκετά την καλή συνεργασία που έχουν φέτος Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ πέρσι είχαν ασκήσει σκληρή κριτική για τη συνύπαρξη των δύο σταρ.

«Είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Πέρσι γράφατε υπερβολές ότι δε λειτουργούσε καλά η συνύπαρξή τους, αλλά φέτος δεν λέτε τίποτα γιατί τα πράγματα πάνε καλά. Γράψτε και κάτι θετικό καμιά φορά!

Αυτή τη γ@@@μενη απάντηση σάς δίνω! Είναι ΟΚ να γράφεις και κάτι καλό πού και πού. Ο κόσμος θα διαβάσει και τα θετικά. Δεν πρέπει πάντα να είσαι αρνητικός. Αρκετή αρνητικότητα υπάρχει στον κόσμο, έτσι;

Ας δούμε και την καλή πλευρά ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε σε αυτή τη σεζόν πλέον, όχι στην περσινή. Αυτό είναι το γ@@@μενο πρόβλημα», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Κιντ, προτού αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ