fbpx

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Προαναγγελία για «βόμβες» τη νέα σεζόν – «Τους ξέρετε καλά στον Πειραιά» (video)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με ένα χιουμοριστικό τρόπο, την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ κάνοντας λόγο για… καφέ, με την αναφορά να πηγαίνει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που είχε μιλήσει για… γλυκό, αναφορικά με τις τελευταίες προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητη αυτή την αναφορά των «ερυθρολεύκων» και με story στο Instagram προανήγγειλε «βόμβες» το ερχόμενο καλοκαίρι για τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσθήκη δυο παικτών των τριών εκατομμυρίων ευρώ, που όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «…τους ξέρετε καλά εκεί στον Πειραιά».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το ρόστερ των «πράσινων» θα είναι ανώτερο και από την ομάδα-μοντέλο του 2009.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Λοιπόν, πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση του Πετρούσεφ. Βγάζω το καπέλο, πολύ ωραία πλάκα. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση και να έχετε τέτοιες διαθέσεις και εκεί να είναι η αντιπαλότητα. Αφού όμως έχουμε όρεξη για καζούρα σήμερα, εγώ θα πω το εξής.

Μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο «αμάν αμάν», εμείς έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα, ώστε να κάνουμε δυο αλλαγές στο ρόστερ μας του χρόνου.

Δύο παίκτες των 3 εκ. ευρώ ο καθένας. Τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Και πιστεύω ότι το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από αυτό του 2009. Καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ