fbpx

Αταμάν: «Κλείστε εισιτήρια για Βερολίνο»

Παναθηναϊκός

Με… όρεξη εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, στη σημερινή παρουσίαση της συμφωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την εταιρεία AKTOR.

Ο Τούρκος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά με αρκετή δόση χιούμορ, πως τώρα με τέτοιες συμφωνίες, δεν θα του… φέρνουν αντιρρήσεις για τις μεταγραφές που επιθυμεί, ενώ πέταξε και τη «βόμβα», προτρέποντας τον κόσμο της ομάδας να … αγοράσει εισιτήρια για το Βερολίνο, όπου θα διεξαχθεί το φετινό Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους μας στον οργανισμό του Παναθηναϊκού η έναρξη της συνεργασίας μας με μια σπουδαία εταιρεία όπως είναι η AKTOR. Ως μια μεγάλη ομάδα είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας σπουδαίους συμπαίκτες. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί με επιτυχίες και για τις δύο πλευρές.

Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές.

Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοίγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ