fbpx

Το δις εξαμαρτείν (pics & vid)

Το δις εξαμαρτείν (pics & vid)

Είναι μια οικογένεια γεμάτη… ιδιαιτερότητες. Από την εποχή που ο πατέρας Λαβάρ μετέτρεψε την καθημερινότητα τους στο εξωτικό Πριενάι της Λιθουανίας σε reality show, μέχρι τις μέρες μας, πατέρας και υιοί Μπολ βρίσκονται σε τακτική βάση στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους.

YouTube video

Η τελευταία «επιτυχία», μάλιστα μαρτυράει πως δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους και επιβεβαιώνει το αρχαιοελληνικό «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11), λοιπόν, έγινε γνωστό πως το ΝΒΑ υποχρέωσε τον Λαμέλο των Χόρνετς, να καλύψει το τατουάζ που έκανε κάτω από το αριστερό του αυτί. Τι έγραφε σε αυτό; Τα αρχικά LF, που σημαίνουν La France, το οποίο είναι το μεσαίο όνομα του. Ως εδώ, θα αναρωτηθεί κανείς «ποιο είναι το πρόβλημα». Συνάμα, όμως, La France είναι το όνομα της νέας γραμμής ρούχων του 23χρονου γκαρντ στην συνεργασία του με την PUMA.

H λίγκα είναι πολύ αυστηρή σε θέματα έμμεσης διαφήμισης και στην Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπάρχει ο σχετικός όρος, που αναφέρει ρητά πως… «οι παίκτες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν διαφημιστικά σήματα στο κορμί τους ή στα μαλλιά τους στην διάρκεια των αγώνων».

Ο Λαμέλο έχει «χτυπήσει» στον καρπό του ένα ανάλογο τατουάζ με τα αρχικά LF, αλλά πολύ μικρότερου μεγέθους. Το δεύτερο που έκανε ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές και το ΝΒΑ από την πρώτη στιγμή, που το είδε στα παιχνίδια προετοιμασίας, του έκανε σύσταση ότι πρέπει να το κρύψει.

Στο προηγούμενο ματς της Σάρλοτ με το Μαιάμι φόρεσε ένα τσιρότο, το οποίο έγινε ακόμα πιο εμφανές στον αγώνα με τους Μπακς.

Δεύτερη φορά που την… πατάει η οικογένεια

Το θέμα είναι πως για δεύτερη φορά η οικογένεια την «πατάει» με τον ίδιο τρόπο. Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ο μεγαλύτερος αδελφός Λόνζο, είχε επιχειρήσει ακριβώς την ίδια εξυπνάδα, με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Η μόνη διαφορά ήταν πως ο τότε παίκτης των Λέικερς, είχε διαφημίσει την οικογενειακή επιχείρηση Big Baller Brand, η οποία πήγε… άκλαυτη, καθώς μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών «κατέβασε ρολά».

Το ΝΒΑ είχε ξεκαθαρίσει στον μεγαλύτερο αδελφό της οικογένειας πως το τατουάζ στο χέρι του συνιστούσε παραβίαση των κανονισμών, αλλά στην δική του περίπτωση τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα. Κι αυτό διότι το τατουάζ δεν μπορούσε να καλυφθεί με ένα τσιρότο κι έτσι αναγκάστηκε να χτυπήσει ένα καινούριο από πάνω του.

Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αποκαρδιωτικό, καθώς στην θέση του logo BBB δημιουργήθηκαν δύο ζάρια που μόνο ένας πολύ μεθυσμένος tattoo artist θα μπορούσε να φιλοτεχνήσει.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο πρώτος που κινήθηκε αντικανονικά

Για να μην είμαστε, πάντως, άδικοι με τα αδέλφια Μπολ, ο πρώτος που προσπάθησε να.. προσπεράσει τους κανονισμούς και άνοιξε τον… δρόμο για τους υπόλοιπους ήταν ο Τζέι Αρ Σμιθ. Τον Αύγουστο του 2018 λίγους μήνες μετά την ιστορική του γκάφα στον πρώτο τελικό απέναντι στους Ουόριορς, είχε ανακοινώσει με κάθε… επισημότητα την δική του γραμμή ρούχων, την Supreme. Είχε φροντίσει να χτυπήσει το σχετικό… ευμέγεθες τατουάζ στην γάμπα του, μόνο που η λίγκα αμέσως τον… επανέφερε στην τάξη, λέγοντας του πως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το «κρύβει» την ώρα των αγώνων.

Ο ίδιος είχε ξεσπαθώσει, ένεκα της… κατάφωρης αδικίας εναντίον του. «Ορκίζομαι στον Θεό ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που του κάνουν αυτά τα πράγματα», είχε πει σχετικά στον Τύπο. «Γιατί πρέπει να καλύψω το τατουάζ μου; Δεν έχω δει άλλους παίκτες να καλύπτουν το σήμα της ΝΙΚΕ, αλλά μόνο με μένα υπάρχει πρόβλημα».

Μερικές μέρες αργότερα, αφού συμβουλεύθηκε σχετικά την ένωση παικτών, κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του και με μια τεράστια γάζα έκανε αυτό που έπρεπε…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ