fbpx

Σφαιρόπουλος: «Ικανοποιημένος με τους παίκτες μου – Δεν τα παρατήσαμε»

Σφαιρόπουλος: «Ικανοποιημένος με τους παίκτες μου – Δεν τα παρατήσαμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αν και είδε την ομάδα του να χάνει από τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τέλος ωστόσο κάποια άσχημα σουτ τους στέρησαν τη νίκη.

Αναλυτικά:
«Θεωρώ πως σήμερα δώσαμε μια καλή μάχη κοντά σε μια πολύ καλή ομάδα. Ειδικά στην έδρα της που είναι πολύ σκληρή. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε καλά τον ρυθμό της αναμέτρησης και αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 3-4 λεπτά του πρώτου μέρους η άμυνα μας ήταν πολύ καλή.

Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τους παίκτες μου και τονίσαμε πως πρέπει να παίξουν καλύτερα επιθετικά, όμως δεν είχαμε καλή ανάπτυξη, κρατούσαμε πολύ την μπάλα στα χέρια μας και δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και αυτό έκρινε το ματς.

Ο Ολυμπιακός πήρε σε εκείνο το σημείο μια διαφορά αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί δείξαμε πως δεν παρατάμε το παιχνίδι και παλέψαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Θεωρώ πως πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό το ματς και να βελτιωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια, μαθαίνοντας μέσα απ’ τις αδυναμίες μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ