fbpx

ΠΑΟΚ-Χαποέλ Ιερουσαλήμ: Δύσκολη αποστολή στην Πυλαία

ΠΑΟΚ

Απόψε (15/11, 19:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με τους Ισραηλινούς να παραμένουν αήττητοι (2-0) και την ομάδα της Θεσσαλονίκης ν’ ακολουθεί στη 2η θέση με 1-1, ρεκόρ που μοιράζεται και η Μπενφίκα, στο BCL.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τη 2η νίκη του στη διοργάνωση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με αντίπαλο τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στην Πυλαία, για τον 7ο όμιλο του BCL. Στην πρεμιέρα, οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 88-77 της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, για να ηττηθούν με 94-72 από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ιδανικά, ο ΠΑΟΚ θέλει δική του νίκη επί της αήττητης Χαποέλ, αλλά ήττα της Μπενφίκα από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, για να ισοβαθμεί με τη Χαποέλ στην πρώτη θέση αλλά να έχει το πλεονέκτημα λόγω της νίκης του. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει και η Μπενφίκα περάσει από την Τουρκία, τότε θα δημιουργηθεί τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση με ρεκόρ 2-1.

Η ψυχολογία των παικτών του Φώτη Τακιανού είναι ανεβασμένη μετά την εκτός έδρας νίκη (54-67) επί του Απόλλωνα Πατρών, για την Basket League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και προσπαθεί να καλύψει το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο ΜακΝις. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ ήταν πως στο ντεμπούτο του, ο Τζάστον Άλστον σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ απέναντι στους Αχαιούς, κάτι που αφήνει υψηλές προσδοκίες και για την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Εξάλλου και ο Κένταλ Σμιθ που αποκτήθηκε πρόσφατα σημείωσε 10 πόντους κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ