fbpx

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ με Ερυθρό Αστέρα – Αναμονή για Ουίλιαμς-Γκος

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βελιγράδι, επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 8η αγωνιστική της Euroleague χθες (14/11) και αύριο (16/11, 21:15) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ, με στόχο μια δεύτερη διαδοχική νίκη και 5η στο σύνολο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα βρίσκεται εκτός δωδεκάδας για μία ακόμη φορά απέναντι στη σερβική ομάδα, ενώ τραυματισμός του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος απέναντι στους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ» αφήνει ερωτήματα όσον αφορά στη συμμετοχή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία με την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από τη Σερβία, αλλά στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Φάληρο.

Δεδομένη είναι η απουσία του Σακίελ ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στη Μακάμπι ο Λουκ Σίκμα και είναι έτοιμος να ενισχύσει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ