fbpx

Ντιζόν-Προμηθέας Πατρών: Για την πρωτιά

Προμηθέας

Την Τρίτη (14/11, 21:00), ο αήττητος στον 2ο όμιλο, Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει στη Γαλλία την επίσης αήττητη Ντιζόν και ο νικητής θα απολαύσει τη… μοναξιά της κορυφής, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στο BCL την τρέχουσα σεζόν, ο Προμηθέας αναζητά την 3η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αν νικήσει την Ντιζόν στη Γαλλία κι ανέβει στο 3-0 θα έχει καταγράψει το μεγαλύτερο σερί νικών μετά το 4/4 που είχε κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Αχαιοί συγκεντρώνονται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περιμένει πολλά από τον Άντονι Κάουαν, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης του Προμηθέα που έχει πετύχει 15+ πόντους και στα δύο φετινά του παιχνίδια για το BCL.

Είχε 15 πόντους κόντρα στην Οπάβα και 19 κόντρα στη Ρίτας, αν και ήρθε από τον πάγκο και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Ντέιβιντ Χόλστον της Ντιζόν μετρά 394 ασίστ στο BCL κι απέχει έξι ασίστ από το να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην Ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει τις 400 (ο Βραζιλιάνος γκαρντ Μαρσελίνιο Ουέρτας έχει 495). Ο Χόλστον έχει μοιράσει 6+ ασίστ σε τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια του για το BCL.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ