fbpx

Μπουντούτσνοστ- Άρης 63-65: Επιβλητική νίκη με επική ανατροπή 

Τάιμ άουτ του Άρη

Ο Άρης ανέτρεψε τις εις βάρος του πιθανότητες που είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει με 65-63 της Μπουντούτσνοστ σε έναν αγώνα που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη των φιλάθλων των «Κιτρίνων». 

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη χρειάστηκε να επιστρέψει από το -16 και να φύγει από την Ποντγκόριτσα με το ροζ φύλλο για την 6η αγωνιστική του Eurocup. 

Αυτό που καθιστά αυτή τη νίκη επική είναι η ανατροπή που πραγματοποίησε ο Άρης στην τέταρτη περίοδο του αγώνα. Οι «κίτρινοι» ήταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους στις αρχές του τελευταίου κομματιού της αναμέτρησης, αλλά με όπλο τους την άμυνα μπόρεσαν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους άποντους για περίπου πέντε λεπτά και να μετατρέψουν το 60-51 (32’) σε 60-61 στο 37’.

Με ηγέτη τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο Άρης δεν επέτρεψε στην Μπουντούτσνοστ να σημειώσει περισσότερους από επτά πόντους στην τελευταία περίοδο. Σημαντικό ρόλο στη νίκη αυτή έπαιξαν επίσης οι ψηλοί της ελληνικής ομάδας, καθώς οι Σανόγκο και ΝτεΣόουζα προσέγγισαν το νταμπλ νταμπλ. Επίσης, ο Μπάνκστον κράτησε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο .

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 39-34, 56-51, 63-65

Τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ