fbpx

Οι Σίξερς έστειλαν με ανταλλαγή στους Κλίπερς τον Χάρντεν

Οι Σίξερς έστειλαν με ανταλλαγή στους Κλίπερς τον Χάρντεν

Έσκασε βόμβα στο NBA, με τους Σίξερς να ενδίδουν τελικά στις ορέξεις του Τζέιμς Χάρντεν και – όπως αποκάλυψε το ESPN – να τον στέλνουν με ανταλλαγή στους Κλίπερς.

Ο Χάρντεν είχε κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με την Φιλαντέλφεια το καλοκαίρι με την προοπτική να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, κάνοντας ξεκάθαρο ότι ήθελε να βρείτε στους Κλίπερς. Μετά από 1.5 μήνα που δεν βρέθηκε άκρη, οι Σίξερς διέκοψαν τις συζητήσεις με τους Κλίπερς, κάτι που οδήγησε τον “Μούσια” στην κίνηση να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα ξαναπαίξει για την ομάδα όσο είναι πρόεδρός της ο Ντάριλ Μόρεϊ.

Έκτοτε ξεκίνησε μια σιωπηλή μάχηζ με τον Χάρντεν να παρουσιάζεται με καθυστέρηση στην προετοιμασία και να αποχωρεί λίγο αργότερα για “προσωπικούς λόγους” που δεν διευκρινίστηκαν ποτέ. Μετά από απουσία 10 ημερών γύρισε στην ομάδα, ωστόσο οι Σίξερς του ζήτησαν να προπονείται μόνος του μέχρι να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και έπαιξαν χωρίς αυτόν στο ξεκινά της σεζόν. Ωστόσο, δεν σκόπευαν να τον αφήσουν να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας.

Οι Σίξερς αποκτούν τους Μάρκους Μόρις, Νικ Μπάτουμ, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, Κ. Τζέι Μάρτιν, πολλά ντραφτ και ανταλλάσσουν τους Τζέιμς Χάρντεν, Πι Τζέι Τάκερ και Φίλιπ Πετρούσεφ, αναφέρουν πηγές στο ESPN.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ