fbpx

Basket League: Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Basket League: Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Με δύο πολύ σημαντικά ματς συνεχίζεται το δεύτερο πιάτο της 4ης αγωνιστικής στην Βasket League με το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο να ξεχωρίζει.

Στις 17:15 στο Αλεξάνδρειο όπου Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Οι Θεσσαλονικείς έρχονται με τους καλύτερους οιωνούς στο ντέρμπι αφού μεσοβδόμαδα επικράτησαν της Τουρκ για το Eurocup.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Μπλούμπεργκς που συνεχίζει την αποθεραπεία του με τη νίκη στέλνει το σύνολό του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Από την άλλη η ΑΕΚ στα 4 πρώτα ματς έχει μόλις μια νίκη και θέλει το «διπλό» ώστε να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα.

Πάντως το έργο της Ένωσης δεν θα είναι εύκολο αφού ο Ζοάν Πλάθα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Χολ, Καμπενγκέλε και Κουζμίνσκας που είναι αμφίβολοι λόγω ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο άλλο ματς το Λαύριο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:15, ΕΡΤ 3) με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη ώστε συνεχίσουν την καλή τους πορεία την εφετινή σεζόν ενώ ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη ώστε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ασπρόμαυροι δεν θα έχουν την διάθεσή τους τον Τσαϊρέλη ωστόσο αισιοδοξούν πως θα αγωνιστεί ο Φρίντρικσον που τις τελευταίες μέρες έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ