fbpx

ΝΒΑ: Οπαδός των Σπερς «έκλεψε» το scouting report του Ίρβινγκ από το δωμάτιό του! (pic)

ΝΒΑ: Οπαδός των Σπερς «έκλεψε» το scouting report του Ίρβινγκ από το δωμάτιό του! (pic)

Θύμα «κλοπής» έπεσε ο Ίρβινγκ, αφού δεν πρόσεχε και πολύ το δωμάτιο του, με αποτέλεσμα να του πάρουν το scouting report, που του είχαν ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο των Ντάλας Μάβερικς.

Μάλιστα ο «δράστης», είναι οπαδός των Σαν Αντόνιο Σπερς, τους οποίους αντιμετωπίζουν οι Μάβερικς για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Όπως γράφει στις φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος των «Σπιρουνιών», η ομάδα του Ντάλας είναι στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου με εκείνον και βρήκε την ευκαιρία να «αρπάξει» έξω από την πόρτα του δωματίου του Ίρβινγκ τις πληροφορίες που του είχαν αφήσει οι ιθύνοντες των Μάβερικς.

Μάλιστα δεν δίστασε να το αναρτήσει στα social media, αφήνοντας άφωνους τους Μάβερικς και τον Ίρβινγκ που ακόμη ψάχνουν από που τους ήρθε.

Οι αναλυτές της ομάδας θα πρέπει να καταστρώσουν νέα σχέδια και σίγουρα να βάλουν έναν σεκιούριτι στην πόρτα του Ίρβινγκ.

Ο παίκτης των Μάβερικς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, γιατί αν του κλέβουν με τόση ευκολία έγγραφα, στο παρκέ ίσως του κλέβουν συνεχώς και την μπάλα.

Όσο για τον οπαδό των Σπερς, ίσως να αξίζει μια μόνιμη θέση στο τεχνικό επιτελείο, ένα διαρκείας και σίγουρα μια αίτηση στο FBI.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ