fbpx

NBA: Μαγικοί Γιόκιτς και Μπούκερ, νίκες για Νάγκετς και Σανς (vids)

NBA: Μαγικοί Γιόκιτς και Μπούκερ, νίκες για Νάγκετς και Σανς (vids)

Από εκεί που το άφησε το «έπιασε» ο Νίκολα Γιόκιτς, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη στο πρώτο ματς της σεζόν.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Μπούκερ για τους Φοίνιξ Σανς, που έφυγαν με τη νίκη από το Σαν Φρανσίσκο.

Έτσι το NBA, άνοιξε τις πόρτες του με αυτά τα δύο ματς και καλώς όρισε τον κόσμο πίσω στην αγωνιστική δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Νάγκετς φόρεσαν τα δαχτυλίδια και νίκησαν τους Λέικερς

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν την προηγούμενη σεζόν ο MVP των τελικών του NBA και μερικούς μήνες αργότερα, στην πρεμιέρα της σεζόν 2023/24, έδειξε άμεσα τα δόντια του και οδήγησε τους Νάγκετς στην νίκη με 119-107 επί των Λέικερς.

Ο Σέρβος έκανε ένα σπουδαίο triple-double (29 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ) και έστειλε μήνυμα πως αν θέλει κάποιος να ρίξει το Ντένβερ από τον θρόνο του θα πρέπει να τα βάλει πρώτα μαζί του.

YouTube video

Νίκη για τους Σανς:

Με τον Ντέβιν Μπούκερ να τελειώνει το ματς στους 32 πόντους οι Σανς επικράτησαν στον Σαν Φρανσίσκο με 108-104 των Γουόριορς, ξεκινώντας ιδανικά την σεζόν 2023/24.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μπούκερ κάλυψε και το μέτριοι βράδυ του Κέβιν Ντουράντ (18 πόντοι με 7/22 σουτ και 10 ριμπάουντ), με τον Οκότζι να προσθέτει 17 πόντους και τον Νούρκιτς 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο καλύτερος παίκτης των Γουόριορς με 27 πόντους, όμως είδε την ομάδα του να χάνει στην κόψη του ξυραφιού.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ