fbpx

Κέντρικ Ναν: Συνεχίζει το μαρτύριο της σταγόνας στις ομάδες της Ευρωλίγκας

Κέντρικ Ναν: Συνεχίζει το μαρτύριο της σταγόνας στις ομάδες της Ευρωλίγκας

Από σίριαλ του καλοκαιριού, έχει μετατραπεί σε σίριαλ του φθινοπώρου και πλησιάζει ο χειμώνας. Αλλά ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει να παιδεύει τις ενδιαφερόμενες ομάδες της Ευρωλίγκα.

“Εδώ ο Ναν, εκεί ο Ναν, πουθενά ο Ναν” θα μπορούσε να είναι το όχι και τόσο… ευχάριστο παιχνίδι που συνεχίζει να “παίζει” ο Αμερικανός γκαρντ με τις ομάδες της Ευρωλίγκα να συνεχίζουν τον χορό γύρω από το πρόσωπό του αλλά κατά πως φαίνεται δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα. Να τον περιμένουν.

Ο Ναν σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγα 24ωρα είχε βιντεοσυνομιλία με ανθρώπους της Αρμάνι Μιλάνο οι οποίοι βρισκόμενοι στο ψάξιμο για να καλύψουν το κενό του τραυματία Μπίλι Μπάρον εξέφρασαν με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον Αμερικανό σκόρερ. Ποια ήταν η αντίδραση του παίκτη; “Εξαφανίστηκε” και ακόμη περιμένουν μια απάντηση στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Όπως φαίνεται παρότι η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε και παρότι ο Ναν έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να “ανοίξει” όλες τις προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα, το μυαλό του Αμερικανού συνεχίζει να βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπως και το σώμα του. Το αν θα παραμείνουν… μαζί και τις επόμενες μέρες θα φανεί σύντομα.

Πάντως όλα αυτά τα μπρος-πίσω του Ναν και η άρνησή του να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος σε ένα σίριαλ που κρατάει πάνω από τρεις μήνες έχουν κάνει κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός, να αφήσουν σε δεύτερο πλάνο την περίπτωσή του. Οι πράσινοι ναι μεν συνεχίζουν να κοιτάζουν ανοιχτά την αγορά των “κομμένων” του ΝΒΑ σε αναζήτηση γκαρντ-σκόρερ όμως δεν θέλουν να… μπλέξουν σε ατέρμονες συζητήσεις που δεν θα βγάλουν πουθενά στην πραγματικότητα όπως συνέβη πριν δύο μήνες με τον Σβι Μιχάιλιουκ αφού πρόθεσή τους είναι να πάρουν παίκτη που να θέλει “εδώ και τώρα” να έρθει στα μέρη μας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ