fbpx

BCL: Η Λε Μαν ντύθηκε… Ουνικάχα αλλά έχασε από τη Μάλαγα

BCL: Η Λε Μαν ντύθηκε… Ουνικάχα αλλά έχασε από τη Μάλαγα

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το “Χοσέ Μαρία Μαρτίν Καρπένια” το γήπεδο της Ουνικάχα. Αλλά οι παίκτες που φοράνε τις “στολές” προπόνησης δεν είναι της Μάλαγα. Μπερδευτήκατε;

Οι παίκτες της Λε Μαν να δείτε πως μπερδεύτηκαν και τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 83-74 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. Όλα ξεκίνησαν την παραμονή της αναμέτρησης όταν η αποστολή της Λε Μαν ταξίδεψε από το Παρίσι στη Μάλαγα για τον αγώνα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου. Η αποστολή έφτασε κανονικά στην προορισμό της όχι όμως και (όλες) οι βαλίτσες που έμειναν στο αεροδρόμιο “Σαρλ Ντεγκολ”!

Χρόνος και πτήση να ταξιδέψουν την ίδια μέρα στην Ανδαλουσία δεν υπήρχε και έτσι οι παίκτες της Λε Μαν πήγαν την παραμονή του αγώνα στο γήπεδο με τα ρούχα που ταξίδεψαν από την πόλη τους για προπόνηση. Ούτε καν τα αθλητικά τους παπούτσια δεν είχαν μαζί τους αλλά η Ουνικάχα τους φρόντισε και τους έντυσε από την κορυφή έως τα νύχια όλους. Και η φωτό που βλέπετε είναι με παίκτες της Λε Μαν που ποζάρουν στον φακό με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν μέσω twitter φιλοφρονήσεις και πειράγματα.

Τελικά οι βαλίτσες έφτασαν στη Μάλαγα τη μέρα του αγώνα και έτσι δεν χρειάστηκε η Λε Μαν να αγωνιστεί και με τη… δεύτερη εμφάνιση της Ουνικάχα εναντίον της Μάλαγα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ