fbpx

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο βάζει φωτιά στο Μιλγουόκι

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο βάζει φωτιά στο Μιλγουόκι

Σε μια ηχηρή δήλωση πίστης και αφοσίωσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συμφώνησε σε μια ιστορική τριετή επέκταση συμβολαίου που θα του αποφέρει 186 εκ. δολάρια.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για αριθμούς- πρόκειται για μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας πόλης και του ήρωά της. Ο Γιάννης, που συχνά αναφέρεται ως ο “Greek Freak”, επέλεξε να συνεχίσει το αξιοσημείωτο ταξίδι του με τους Μιλγουόκι Μπακς, την ομάδα που πίστεψε σε αυτόν από την πρώτη στιγμή.

Πλέον,  κορυφώνεται η προσμονή για την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στους Philadelphia 76ers, όπου ο Γιάννης θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Λίλαρντ. Εκτός γηπέδου, η χημεία μεταξύ του Γιάννη και του Λίλαρντ είναι εκπληκτική. Ο Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του  είπε χαρακτηριστικά για τον νέο του συμπαίκτη πως είναι “μια μικρή εκδοχή του εαυτού μου”, υπογραμμίζοντας τον δεσμό που μοιράζονται, τόσο στο στυλ παιχνιδιού όσο και στην αφοσίωσή τους στο παιχνίδι.

Οι άμυνες προσπαθούν ήδη να περιορίσουν αυτό το δυναμικό δίδυμο. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω τους, αλλά η ταπεινότητα του Γιάννη λάμπει ακόμα πιο έντονα. 

Η επέκταση δεν αφορά μόνο τα συμβόλαια- αφορά την καρδιά και την ψυχή του Μιλγουόκι. Είναι μια σπάνια σχέση μεταξύ μιας πόλης και του ήρωά της, ένας δεσμός που υπόσχεται να καίει ακόμα πιο έντονα τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ήρωας του Μιλγουόκι, είναι εδώ για να μείνει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ