fbpx

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Ιβάνοβιτς, παίζει δυνατά ο Σφαιρόπουλος (pic)

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Ιβάνοβιτς, παίζει δυνατά ο Σφαιρόπουλος (pic)

Τέλος μπήκε στην συνεργασία Ερυθρού Αστέρα και Ιβάνοβιτς, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο με τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Ο 66χρονος τεχνικός, ανέλαβε την ομάδα τον Νοέμβριο του 2022, κερδίζοντας δυο τρόπαια, ενώ στην Ευρωλίγκα την περσινή σεζόν είχε ρεκόρ 17-17.

Η εκκίνηση φέτος στην κορυφαία διοργάνωση συνδυάστηκε με ρεκόρ 1-3, ενώ στην Αδριατική λίγκα ο Ιβάνοβιτς είχε τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι δυο πλευρές είχαν υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών τον περασμένο Νοέμβριο, που όμως δεν έφτασε ποτέ στο τέλος του.

Στους υποψήφιους αντικαταστάτες για να διαδεχθούν τον Ιβάνοβιτς, Νο1 φαβορί για τον πάγκο των Σεβρών είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον οποίο ο Αστέρας είχε κάνει πρόταση πριν πάρει τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Το ρεπορτάζ το Apexsports το επιβεβαιώνει και δημοσίευμα στη Σερβία, που κάνει λόγο για πιθανή συνεργασία του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας, ανακοινώσει πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είναι πια προπονητής της ομάδας μας.

Ο σύλλογος δράττεται της ευκαιρίας για να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον Ιβάνοβιτς για όλα όσα κάναμε μαζί την προηγούμενη περίοδο, την τεράστια δουλειά και προσπάθεια που κατέβαλε, τον τρόπο που εκπροσώπησε τον σύλλογο ως προπονητής της πρώτης ομάδας και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία το επόμενο διάστημα και στη νέα επαγγελματική πρόκληση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ