fbpx

Μπόγρης: «Τραγικός ο Λεσόρ – Αν χάνεις από Μακάμπι με Αρμάνι τι θα γίνει;» (vid)

Μπόγρης: «Τραγικός ο Λεσόρ – Αν χάνεις από Μακάμπι με Αρμάνι τι θα γίνει;» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης, σχολίασε την 4η αγωνιστική της Euroleague και την απόδοση του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, μίλησε με «σκληρά» λόγια για τον Λεσόρ στην εκπομπή betarades, καθώς τον χαρακτήρισε «παίκτη EuroCup», ενώ παράλληλα δικαιολόγησε τις «χαμηλές πτήσεις» του Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Αναλυτικά:

«Απαράδεκτος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζω να λέω ότι ο Λεσόρ είναι τραγικός. Η εμφάνισή του ήταν πολύ κακή, ήταν ο παίκτης Eurocup που συνηθίσαμε πριν την Παρτιζάν.

Προφανώς, νόμιζε πως στον Παναθηναϊκό θα έρθει να κουβαλήσει. Πρέπει να βάλει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ο Λεσόρ είναι ένας πολύ καλός ρολίστας.

Ο Ερναγκόμεθ και ο λόγος που δεν αποδίδει, είναι πως όλες οι ομάδες έχουν αποφασίσει να τον έχουν αγκαλίτσα και να μην κάνει το παιχνίδι του.

Ήταν και πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά γιατί στο Inbox του ήρθαν.… καρκίνοι και δεν το έχει συνηθίσει αυτό. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα Χουάντσο.

Άμα χάνεις από τη Μακάμπι… τι θα συμβεί όταν θα έρθει η Αρμάνι κ.ο.κ. Συγχαρητήρια στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μπήκε και έδωσε ενέργεια και σκληράδα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σοφτ και για αυτό έχει ξεχωρίσει ο Καλαϊτζάκης που προσπαθεί να παίξει διαφορετικά και να σπάσει τα Plays»

Το σχετικό βίντεο :

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ