fbpx

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Να υπερασπιστεί την έδρα, το «χτίσιμο» και να πάρει ψυχολογία

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Να υπερασπιστεί την έδρα, το «χτίσιμο» και να πάρει ψυχολογία

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πατήσει στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague προκειμένου να κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει με τη βοήθεια του κόσμου του να επιστρέψει στις νίκες ξεκινώντας από τη έδρα του.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν για την 4η αγωνιστική της EuroLeague τη Μακάμπι, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ένεκα της παρουσίας των Ισραηλινών στην Αθήνα και των όσων συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Μακάμπι έχει καταλύσει σε τοποθεσία μυστική για να μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (21:15) ώστε να κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας να τα «βγάλει πέρα» και με μία νέα απουσία.

Αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα μείνει για περισσότερο από έναν μήνα εκτός, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου την ίδια στιγμή κάνει προσπάθεια για να προλάβει να μπει στη 12άδα την τελευταία στιγμή.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει μπει ακόμα σε αγωνιστική δράση στη σεζόν, όμως ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης της Πέμπτης και θα κριθεί αν θα βρεθεί στο ματς με τη Μακάμπι, το οποίο ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε ως διαφορετικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ