fbpx

NBA: ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ αντιμέτωποι σε αγώνα μετά από 5 χρόνια

NBA: ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ αντιμέτωποι σε αγώνα μετά από 5 χρόνια

Το φιλικό των Λέικερς με τους Σανς ήταν ιστορικό, καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ τέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε αγώνα έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια.

Η τέλεια φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν τα Χριστούγεννα του 2018 και για την ακρίβεια πριν από 4 χρόνια, 9 μήνες και 25 ημέρες ή απλώς 1.759 μέρες.

Αυτό όμως άλλαξε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/10, 19 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ). Και αυτό γιατί πάτησαν για πρώτη φορά μαζί παρκέ στον αγώνα των Λείκερς με τους Σανς (νίκη του Φοίνιξ με 123-100).

Μπορεί να ήταν αγώνας της preseason, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι ο κόσμος είδε τους δύο σταρ να βρίσκονται αντιμέτωποι έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια.

Έτσι το παιχνίδι αποδεικνύεται ιστορικό, με τον Ντουράντ να αναδεικνύεται νικητής, έχοντας 21 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής, με τον ΛεΜπρόν να έχει 19 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Στο προηγούμενο τους παιχνίδι ωστόσο τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν και έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης, για να ακολουθήσει ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ στους τελικούς του NBA του 2019 κόντρα στους Ράπτορς (ρήξη αχίλλειου τένοντα) και διάφοροι τραυματισμοί και των δύο σταρ έκτοτε, που στέρησαν από τον κόσμο την ευκαιρία να τους δει μαζί στο παρκέ ακόμα και σε All Star Game.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ